Για την θρυλική εκπομπή με την Αννίτα Πάνια, «Χρυσό κουφέτο» εκφράστηκε – και δη με ολίγον τι αιχμηρά λόγια – η Εύη Βατίδου σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους. Αφορμή στάθηκε, βεβαίως, η εκπομπή συνοικεσίων που παρουσιάζει αυτή την περίοδο η ίδια.

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τηλεοπτικά είμαι σε μια εκπομπή με συνοικέσια με τον κύριο Θάνο, παίζουμε σε όλη την Ελλάδα αλλά όχι σε κανάλι παννελαδικής εμβέλειας. Όσο για τα υπόλοιπα που με έχουν ξαναρωτήσει, όχι δεν θα με δείτε κάπου αλλού. Δεν μου έχει γίνει και κάποια πρόταση. Δεν το βλέπω, όμως, καλά είμαι εκεί που είμαι».

«Αυτό που κάνουμε, στο περίπου, δεν είναι αυτό που γινόταν στο Χρυσό Κουφέτο. Γιατί ήταν λίγο κωμωδία της Αννίτας… Όχι κωμωδία, ήταν λίγο πιο χιουμοριστικό να το πω. Δεν ξέρω που θα με πάει αυτό το πράγμα. Ίσως να το έκανα λιγάκι με τον δικό μου τρόπο. Δεν με ενοχλεί όμως».

«Δεν φοβάμαι τους δεσμούς αλλά θέλω να είναι κάτι καλό, που να μας ταιριάζει. Άμα έρθει, άμα δεν έρθει δεν έγινε και κάτι» συμπλήρωσε η Εύη Βατίδου στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.