Ακόμη ένα επεισόδιο με νεκρά μέλη της ίδιας οικογένειας από πυροβολισμούς ήρθε να αποδείξει ότι το Μεξικό είναι από τις πιο επικίνδυνες χώρες του πλανήτη.

Οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας σκοτώθηκαν μέσα στο σπίτι τους, στην πόλη Τουλτεπέκ, βόρεια της πρωτεύουσας του Μεξικού, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα (11/4) το γραφείο του γενικού εισαγγελέα.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δύο μήνες από τότε που εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Σιουδάδ Χουάρες, στο βόρειο Μεξικό, σε δύο επιθέσεις που εξαπολύθηκαν στη διάρκεια ολονυχτίας και στη συνέχεια στην κηδεία ενός άνδρα, ο οποίος είχε επίσης πέσει θύμα δολοφονίας.

Μεξικό: Τέσσερα νεκρά παιδιά από πυροβολισμούς στην Τουλτεπέκ

Όσον αφορά το μακελειό της Δευτέρας 11 Απριλίου, σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο εισαγγελέας, αναφέρει ότι «έξι από τα θύματα ήταν γυναίκες και δύο άνδρες», συμπληρώνοντας ότι τέσσερα ήταν ανήλικα.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο συγκεκριμένο σπίτι ύστερα από τηλεφώνημα γειτόνων που ανέφεραν ότι άκουσαν πυροβολισμούς. Επτά άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στον τόπο του εγκλήματος, ενώ ένας υπέκυψε στα τραύματά του μετά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας για τη διαλεύκανση του εγκλήματος.