Τα λουλούδια δεν παίζουν μόνο αισθητικό αλλά και συμβολικό ρόλο σε έναν γάμο, καθώς από την αρχή της ανθρώπινης ιστορίας εκφράζουν τα πιο δυνατά συναισθήματα.

To Decor Έκφρασης και Δημιουργίας, που κάνει τα εγκαίνια του το Σάββατο 16/4 στο νέο του χώρο στην οδό Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 127 φτιάχτηκε με την αγάπη, το ταλέντο και το μεράκι της Ανδριάνας και Θεοδώρας Ζουρνατζή.

Οι δημιουργικές αδερφές ξεκίνησαν την δράση τους με καλαίσθητους και προσεγμένους στολισμούς εκδηλώσεων, η επιτυχία των οποίων οδήγησε στο άνοιγμα του Decor: Στολισμοί, ξεχωριστά και χειροποίητα είδη δώρων για κάθε περίσταση, ανθοπωλείο και φυσικά η αστείρευτη φαντασία των κοριτσιών.


Γνωρίζοντας πως πίσω από κάθε γάμο και βάπτιση κρύβεται μια μοναδική ιστορία αγάπης, καταφέρνουν να δώσουν ξεχωριστή λάμψη στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας!

Η αγάπη τους για το επιτυχημένο το ξεχωριστό και όμορφο αποτέλεσμα, η εμπειρία στην άρτια οργάνωση και η γνώση της τάσης της μόδας στην διακόσμηση, εξασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Δεν έχετε παρά να οραματιστείτε την εκδήλωση των ονείρων σας και η Ανδριάνα με την Θεοδώρα θα την κάνουν πραγματικότητα!


INFO

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννη Πράτσικα 127

Tηλέφωνο: 261 3021092

Facebook: Decor Έκφρασης & Δημιουργίας

Instagram: decor_ekfrashs_dhmiourgia