Η Ρούλα Πισπιρίγκου, έδωσε απαντήσεις μέσα από τη φυλακή, θέλοντας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τόσο για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όσο και για την εξωσυζυγική σχέση που φέρεται να είχε.

Η μητέρα που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, ως κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία της 9χρονης, τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και ζήτησε να μεταφερθούν τα λόγια της στη εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Ζήτησε να μεταφέρουμε ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάνο, ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός που έγινε μπροστά στην Τζωρτζίνα, όπως το κατέθεσε ο Μάνος στην ανακρίτρια και όπως το 'έχω πει και η ίδια".

“Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις”. Αυτό που τόνισε είναι ο Μάνος, αν θέλει μπορεί να πάει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια να τη δει κατά πρόσωπο και να τη ρωτήσει αν εκείνη σκότωσε τα παιδιά τους.

“Εγώ δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος ή κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει ευθύνες για τον θάνατο των παιδιών μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την εξωσυζυγική σχέση που της "χρεώνουν", είπε στον Γιώργο Σόμπολο ότι: «Ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο, όμως είχα χωρίσει και το τονίζω.

Όπως πρόσθεσε ο δημοσιογράφος: «Όταν ήταν άρρωστη η Τζωρτζίνα, εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν για να πάει στην Αθήνα και να συζύσει με γυναίκα που γνώριζε από παλαιότερα χρόνια. “Εγώ του ζήτησα να φύγει γιατί δεν ήθελα να είμαστε μαζί”».