Την πολύτιμη βοήθεια μας χρειάζεται ο Γιάννης ο οποίος πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια (CAVERNOMA CEREBRAL) και πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσει δεύτερη επέμβαση στον εγκέφαλο σε εξειδικευμένο κέντρο στο Βερολίνο.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός "Παιδική Χαρά" αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

SOS !!! Ο Γιάννης από την Πάτρα μας χρειάζεται !!! Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια ( CAVERNOMA CEREBRAL ) και πρέπει ΑΜΕΣΑ να υποβληθεί σε χειρουργείο στο κεφάλι στο Βερολίνο!!! Ο Γιάννης είναι ένα πλάσμα που ταλαιπωρήθηκε πολύ μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία τα τελευταία 10 χρόνια… Είναι ένα νέο, όμορφο παιδί στην εφηβεία, που καθηλώθηκε σε ένα κρεβάτι …Εγκλωβίστηκε σε ένα σώμα που ενώ αντιλαμβάνεται τα πάντα , δυσκολεύεται να περπατήσει και να μιλήσει … ΔΙΨΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΖΩΗ !!!

Ήταν μόλις 6 χρόνων αγοράκι όταν διεγνώστει με αιμαγγείωμα στο κεφαλάκι του. Μεσολάβησαν πολλά χειρουργεία χωρίς καμία βελτίωση … Ώσπου πέρυσι το καλοκαίρι ο Γιάννης έπαθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο στο οποίο έμεινε 53 ημέρες στην Εντατική Παίδων Πατρών... Οι γιατροί δεν έδιναν καμία ελπίδα στους γονείς του … Ξαφνικά , σαν από θαύμα , βρέθηκε λύση στην Γερμανία, στο Βερολίνο, στο "CHARITE" , όπου ο Γιάννης τα κατάφερε μετά από μια πολύ δύσκολη επέμβαση και έμεινε στην ζωή... Μετά από 1 μήνα επέστρεψε στην Ελλάδα και έμεινε στο Κέντρο αποκατάστασης Ρίο Πατρών 4 μήνες… Πρέπει να υποβληθεί ΑΜΕΣΑ σε μια ακόμη , δύσκολη και επικίνδυνη , επέμβαση, για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του , και πάλι στο Βερολίνο !!! Η οικογένεια ζητά την προσευχή μας και την έμπρακτη στήριξη όλων μας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που χρειάζονται και να κρατηθεί ο Γιάννης στη ζωή !!!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον Γιάννη για ακόμη μια φορά … Παρακαλούμε πολύ να κάνετε όλοι κοινοποίηση! Ας βοηθήσουμε ο καθένας μας όπως μπορεί να γίνει το παλικάρι μας επιτέλους καλά, να ζήσει όπως του αξίζει και να χαρεί όλα όσα έχει στερηθεί όλα αυτά τα χρόνια!!!"

Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένεια στο 6970064313.