Ο ΠΟΤ ξεκίνησε απο το πρώτο Σάββατο του Απρίλη να κάνει ειδικά μαθήματα τροχοπεδιλισμού εντός του αστικού πεδίου για τα προχωρημένα τμήματα του συλλόγου προκαλώντας θετικές εντυπώσεις!

Σκόπος του συλλόγου είναι να διοργανώνει τακτικά ειδικά μαθήματα μέσα στην πόλη για τα ανήλικα και τα ενήλικα μέλη του συλλόγου προάγωντας και καλλιεργώντας το άθλημα στην Πάτρα.

«Ο Πατραϊκός σύλλογος μέσα από αυτή την ενέργεια θέλει να καλλιεργήσει τις ιδρυτικές του αρχές για την ανάδειξη της πόλης ως γενέτειρα και φίλια του αθλήματος των rollers στην Ελλάδα. Μέσα από αυτά τα μαθήματα οι τροχοπεδιλιστές ανακαλύπτουν βασικούς κανόνες, έτσι ώστε να κινούνται με ασφάλεια και άνεση εντός του αστικού περιβάλλοντος της πόλης. Αυτός ο εναλλακτικός, αθλητικός και συνάμα οικολογικός τρόπος μετακίνησης αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σύλλογο μας αφού διεκδικούμε να κάνουμε την πόλη μας μια πραγματική ΡολερούΠολη. Στον σύλλογο δεχόμαστε κάθε μέρα νέα μέλη, και είμαστε ανοιχτεί να ακούσουμε νέες προτάσεις φορέων της πόλης μας.» δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου Άγγελος Μαντάς.