«Η ωραία κοιμωμένη τό ‘σκασε!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Κυριακη 10 Απριλίου στις 12.00

στο θέατρο act

Η θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Η ωραία κοιμωμένη τό ‘σκασε!» από την παιδική σκηνή του θεάτρου Act θα δώσει μια τελευταία παράσταση την Κυριακή 10 Απριλίου στις 12.00!

Με καταιγιστικό χιούμορ και χαρούμενα τραγούδια η παράσταση αφηγείται μια φρέσκια εκδοχή του κλασσικού παραμυθιού των αδελφών Γκρίμ. Μέσα από συμβολισμούς και μεταφορές, αποπειράται να υπενθυμίσει στους μεγάλους τη μαγεία της παιδικότητας και να μιλήσει στα παιδιά, με πολύ διασκεδαστικό τρόπο, για την αληθινή αγάπη και για την αξία του να βρίσκει κανείς το δικό του εαυτό όσο ξεχωριστός κι όσο διαφορετικός κι αν είναι. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές σωματικού θεάτρου και χοροθεάτρου με πολλές εναλλαγές ρόλων, με ειδικά κατασκευασμένα σκηνικά αντικείμενα και ειδικούς θεατρικούς φωτισμούς. Μια παράσταση γεμάτη μουσική, εντυπωσιακά κοστούμια, χορογραφίες και ακροβατικά!

Υπόθεση έργου:

Σε ένα παραμυθένιο βασίλειο ο βασιλιάς και η βασίλισσα ονειρεύονται να αποκτήσουν ένα μωρό. Ένας μαγικός βάτραχος πληροφορεί τη βασίλισσα οτι η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα και θα αποκτήσουν μια κόρη. Στο μεγάλο πάρτι στο παλάτι για την ονοματοδοσία της πριγκίπισσας μια νεράιδα της κάνει μάγια, να τρυπηθεί με ένα αδράχτι και, στα δέκατα έκτα γενέθλιά της, να πέσει σε αιώνιο ύπνο. Το κορίτσι μεγαλώνει αλλά, όπως όλοι οι έφηβοι, έχει τα δικά της όνειρα και δεν ενδιαφέρεται για τις πριγκιπικές συνήθειες που όλοι περιμένουν από αυτήν. Παρά τις κωμικές προσπάθειες του βασιλικού ζεύγους και των αυλικών τους η μαγική κατάρα θα πραγματοποιηθεί. Στο όνειρό της η πριγκίπισσα θα συναντήσει ξανά το μαγικό βάτραχο, θα κάνει παρέα με λουλούδια που μιλάνε και θα γνωρίσει τους πιο εξωφρενικούς πρίγκιπές! Θα καταφέρει άραγε να βρει κάποιον που θα κερδίσει με απλό τρόπο την καρδιά της; Θα μπορέσει να βρει το δικό της δρόμο και, στο τέλος, θα ζήσουν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα;

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Κείμενο – Στίχοι τραγουδιών: Τηλέμαχος Τσαρδάκας

Σκηνοθεσία: Γεωργία Ηλιοπούλου

Μουσική σύνθεση: Διονύσης Μπάστας

Σκηνικά αντικείμενα – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη

Κινησιολογία: Μαριμίλλη Ασημακοπούλου

Φωτισμοί: Ιωάννης Αναστασόπουλος

Σχεδιασμός αφίσας: Ηλίας Λαμπρόπουλος

Ηχογραφήσεις: NoiseBox Studio

Παραγωγή: Θέατρο act 2021

Παίζουν και τραγουδούν: Άννα Ζιάκκα, Γιώργος Κομνηνόγλου, Νικόλας Τσίχλας, Μαίρη Χρυσανθακοπούλου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Διάρκεια: 60 λεπτά

Εισιτήρια: 7€ (παιδικό) 8€ (ενηλίκων)

Προπώληση: viva.gr
(www.viva.gr/tickets/festival/theater/i-oraia-kiimomeni-to-skase/)

Πληροφορίες: 2610272037 – 6936122263