Διπλή τραγωδία στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης. Ένας 56χρονος και ένας 57χρονος άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο σπίτι τους με μικρή διαφορά ώρας.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του άνδρας ηλικίας 56 ετών.

Οικεία του πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έσπευσαν στο χωριό Καμάρες της Μεσσαράς ωστόσο ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Λίγη ώρα αργότερα και πάλι στη Μεσσαρά και συγκεκριμένα στο χωριό Ζαρός ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα. Και σε αυτή την περίπτωση οι διασώστες του ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του χωρίς να είναι σε θέση να προσφέρουν βοήθεια.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να γίνει η νεκροψία/ νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου των δύο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 56χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Σε κάθε περίπτωση τόσο τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων όσο και η έρευνα της Αστυνομίας θα εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο άνδρες.