Μέχρι την Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι, έχουν την προθεσμία οι υποψήφιοι, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στην προκήρυξη 13Κ/2021, να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων.

Υπενθυμίζεται ότι η προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά, στην πλήρωση, 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Στην συγκεκριμένη πρόσκληση καλούνται για υποβολή δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι που καλούνται Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που διαγωνίζονται για τις 1.123 θέσεις του διαγωνισμού.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο ΑΣΕΠ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, διαφορετικά θα αποκλειστούν από την περαιτέρω διαδικασία.

Η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της ανωτέρω προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.