Πρόωρη αυλαία για την εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο στο OPEN, με παρουσιάστρια τη Νικολέττα Ράλλη. Η εκπομπή είχε τεθεί εκτός προγράμματος από τον Φεβρουάριο, όπως όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ωστόσο, όταν μετά τα μέσα Μαρτίου άρχισε να επιστρέφει η ψυχαγωγία στο κανάλι, η συγκεκριμένη εκπομπή παρέμεινε στον πάγο.

Την πολυήμερη αγωνία των συντελεστών για το επαγγελματικό τους μέλλον, διέκοψε ευχάριστα -όπως νόμισαν στην αρχή- η πληρωμή των δεδουλευμένων της δημοσιογραφικής ομάδας για τον Φεβρουάριο και τον μισό Μάρτη. Κι ενώ όλοι πίστεψαν ότι η εκπομπή συνεχίζει, τελικά έμαθαν πως ολοκληρώνεται.

Κάποιοι το έμαθαν με τηλέφωνο, άλλοι με μηνύματα και άλλοι από τα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την απόφαση πήρε η εταιρεία παραγωγής μετά από μια… ιδιαίτερη διαφωνία που είχε με τον σταθμό.

Όπως μαθαίνουμε, επιθυμία από πλευρά της εταιρείας παραγωγής ήταν να βγει η εκπομπή ζωντανά και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Από το OPEN όμως απάντησαν πως δεν θα βγει καμία ψυχαγωγική εκπομπή ζωντανά εκείνη τη μέρα. Έτσι, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, είπαν από την εταιρεία παραγωγής ΟΚ τότε, δεν θα ξαναβγεί. Από Σεπτέμβρη…

Μετά από αυτή την απόφαση προκύπτουν σοβαρά θέματα με τις πληρωμές και τα συμβόλαια κάποιων από τους συντελεστές της εκπομπής Αυτό είναι Σαββατοκύριακο. Για παράδειγμα, η Νάνσυ Παραδεισανού πέρασε από τη φάση της διαπραγμάτευσης στη φάση των εξωδίκων προς την εταιρεία παραγωγής, καθώς ζητά να πληρωθεί για τα δεδουλευμένα της αλλά και να βρεθεί τρόπος για μια λογική λύση του συμβολαίου της.


Όπως ανέφερε στην εκπομπή Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη, σύμφωνα με πληροφορίες της υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από την ομάδα παραγωγής για τη Νικολέττα Ράλλη και τον τρόπο χειρισμού του θέματος

Πηγή:zappit.gr