Το Παράρτημα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», σας καλεί να ανάψετε και φέτος τη φλόγα της ελπίδας με τις λαμπάδες που δημιούργησαν τα παιδιά και τα μέλη του Συλλόγου.

Στο παζάρι εκτός από λαμπάδες, οι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν γλυκά, εργόχειρα καθώς και διάφορα πασχαλινά διακοσμητικά στοιχεία που κατασκεύασαν τα παιδιά, οι γονείς, οι φίλοι του Συλλόγου και οι μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Μπάλα Πατρών. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στη σχολική κοινότητα του 48ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που έφτιαξε και πρόσφερε λαμπάδες. Επίσης στη σχολική κοινότητα του ΕΠΑΛ Λεχαινών  οι μαθητές του οποίου έφτιαξαν του αγγέλους της αγάπης στο πλαίσιο της Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία. Οι ίδιοι οι μαθητές ονόμασαν τα έργα τους «Ενας άγγελος για κάθε παιδί». 

Τα έσοδα της εορταγοράς θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών με καρκίνο και των οικογενειών τους καθώς και του πολύπλευρου έργου της ΦΛΟΓΑΣ (ξενώνες φιλοξενίας των παιδιών, ιατρικά μηχανήματα, μισθοδοσίες γιατρών - νοσηλευτών, κατ’ οίκον νοσηλεία, κάλυψη ιατρικών εξετάσεων - θεραπειών) .

Το παζάρι διεξάγεται στο γραφείο του Συλλόγου (Φιλοποίμενος 28, Πάτρα 2ος όροφος). Οι ενδιαφερόμενοι, που θέλουν να συμβάλλουν σ’ αυτήν την προσπάθεια της «ΦΛΟΓΑΣ», μπορούν να επισκέπτονται το παζάρι έως 21 Απριλίου, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 9.00-13.00 και 18.00-21.00.