Το ArtWalk 7 έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία των προετοιμασιών για την έναρξή του, στο τέλος Απριλίου, και τη δυναμική συνέχεια του, τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, θα επισκεφθούν την Πάτρα για να δημιουργήσουν 10 σύγχρονα έργα τέχνης, γεμίζοντας την πόλη χρώμα, φαντασία, ερωτήματα και χαρακτήρα.

Μετά από 6 πολύ επιτυχημένες προσπάθειες να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να ενταχθεί η πόλη της Πάτρας στον πολιτισμικό χάρτη της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου, η Art in Progress χρειάζεται και φέτος δημιουργικά άτομα με κοινούς προβληματισμούς, κοινωνικές και πολιτισμικές ανησυχίες που μπορούν να μοιραστούν το ίδιο όραμα.

Όσοι  ενδιαφέρονται να ανατρέψουν, έστω και λίγο, την καθημερινότητα της Πάτρας, να έρθουν σε επαφή με την ομάδα του ArtWalk και πολλούς διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της street art, καθώς και να «συμμετέχουν» στον ανοιχτό διάλογο σχετικά με τον δημόσιο χώρο του σήμερα, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν την αίτησή τους εδώ, μέχρι τις 15 Απριλίου.