Έδειξε ότι είναι έτοιμη για να επιστρέψει άμεσα στο αγωνιστικό επίπεδο που ήταν πριν η Πατρινή βαδίστρια Σοφία Αλικανιώτη.

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλλόπουλου φόρεσε μετά από αρκετό καιρό το εθνόσημο παίρνοντας μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μια καλή και ικανοποιητική απόδοση.

Μάλιστα η ίδια μιλώντας την επιστροφή της στην εθνική τόνισε τα εξής στην εφημερίδα «Γνώμη». «Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια που ένιωσα όταν φόρεσα ξανά το εθνόσημο και μπόρεσα να αγωνιστώ στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μετά τον δύσκολο τραυματισμό που είχα περάσει δεν μπορούν να αποτυπωθούν με λόγια. Είμαι ικανοποιημένη με τον χρόνο μου, καθώς ακόμα βρίσκομαι στην αρχή της «επιστροφής» μου.

Εξάλλου σε ένα μήνα είναι και το πανελλήνιο πρωτάθλημα οπότε σταδιακά ο χρόνος θα βελτιώνεται. Στόχος μου είναι να βρω τα πατήματα μου και τους αγωνιστικούς μου ρυθμούς με υπομονή και επιμονή. Η τεχνική στο αγώνισμα μου όπως ξέρετε είναι το Α και το Ω όποτε νιώθω ιδιαίτερη χαρά που απέσπασα πολύ θετικά σχόλια τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους διεθνείς κριτές».