Για την «αποχή» της από το διαδίκτυο μίλησε η Σελένα Γκόμεζ και παραδέχτηκε πως από όταν αποφάσισε να κλείσει τα social media, νιώθει πιο υγιής ψυχικά.

Η 29χρονη σταρ παραχώρησε συνέντευξη στο Good Morning America κι εξήγησε πως έχει να ασχοληθεί με τα social media περίπόυ 5 χρόνια.

«Δεν είμαι πουθενά στο διαδίκτυο τα τελευταία 4,5 χρόνια. Άλλαξε εντελώς τη ζωή μου, είμαι πιο χαρούμενη. Νιώθω παρούσα επιτέλους, συνδέομαι περισσότερο με τους ανθρώπους. Τώρα νιώθω επιτέλους φυσιολογική», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, η απόφαση της ήρθε πολύ εύκολα, καθώς πέρασε ολόκληρη την παιδική της ηλικία με τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.

«Το να μεγαλώνω κάτω από τα φώτα μου έμαθε πολλά. Ένιωθα ότι ποτέ δεν ήμουν "κανονική" όπως τα άλλα παιδιά. Ήμουν αποστασιοποιημένη απο΄όλους», εξήγησε.

Πλέον, μετά από μία μεγάλη πορεία που έχει διαγράψει τόσο στον χώρο της υποκριτικής, όσο και στο τραγούδι, έχει καταφέρει να αφοσιωθεί στον αγώνα της για την ψυχική υγεία.

Μαζί με τη μητέρα της, έχει ιδρύσει μία ιστοσελίδα με την ονομασία «Wondermind» και προσφέρουν δωρεάν συνεδρίες ψυχανάλυσης στο κοινό.