Ξεκινήστε το αδυνάτισμα πριν από το καλοκαίρι με αυτή την υπερτροφή γεμάτη θρεπτικά συστατικά!

Η φωτεινή κόκκινη απόχρωση τους σίγουρα προσθέτει αισθητική σε μια σαλάτα, αλλά το χρώμα των ραπανιών είναι υπεύθυνο για κάτι περισσότερο από μια απλή διακοσμητική αίσθηση.

Τα ραπανάκια παίρνουν την κόκκινη απόχρωση τους λόγω των ανθοκυανινών, μιας φυτοχημικής ουσίας που έχει αποδειχθεί ότι καίει λίπος και μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη, όπως αναφέρει το neadiatrofis.

Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα το ραπανάκι, είναι να αυξάνει την παραγωγή πεπτικών εκκρίσεων με αποτέλεσμα το φαγητό να μπορεί να μεταβολιστεί και να απορροφηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνουν τη χοληστερόλη, την αντίσταση στην ινσουλίνη και τη φλεγμονή, λόγω της ικανότητάς τους να μειώνουν τη συσσώρευση ελεύθερων ριζών, προάγουν την πρόσληψη γλυκόζης και τον ενεργειακό μεταβολισμό και μειώνουν την απορρόφηση γλυκόζης στο έντερο.

Βάλτε τα κομμένα σε ροδέλες πάνω από χούμους ή απολαύστε τα με φέτα, προσθέστε τα σε σαλάτες ή καταναλώστε τα μόνα τους!

αυξάνει την παραγωγή πεπτικών εκκρίσεων και έτσι το φαγητό μπορεί να μεταβολιστεί και να απορροφηθεί πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Θρεπτικά συστατικά: Ασβέστιο, σίδηρος, μαγνήσιο, φώσφορος, κάλιο, νάτριο, βιταμίνη Β, βιταμίνη C, βήτα καροτίνη, φολικό οξύ, ψευδάργυρος.