Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος την Κυριακή με αφορμή την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί με επιτυχία. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην γελοιότητα κατά τον ίδιο,τον φόβο του θανάτου καθώς αποκάλυψε και την πλέον δύσκολη στιγμή του με δημοσιογράφο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γελοιότητα θεωρώ το να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Πράγμα το οποίο συνηθίζουμε πολύ στη χώρα μας. Δεν νομίζω ότι αξίζει και τον κόπο να το κάνεις. Άσε που το ψέμα έχει ένα μειονέκτημα καθώς θέλει κόπο. Ενώ η αλήθεια είναι εκεί και είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια σου αυτή που είναι παρά να κάνει κάτι άλλο».

«Δεν φοβάμαι ποτέ πως θα παρεξηγηθώ και πάντα λειτουργούσα έτσι, από νέος. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας αυτό, δεν είναι θέμα που το μαθαίνεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε από την προσωπική μου ζωή, ούτε μία στο εκατομμύριο καθώς αυτό έχει να κάνει με το πόσο εσύ σέβεσαι τον εαυτό σου».

«Δεν φοβάμαι τον θάνατο, με απασχολεί πιο πολύ η ζωή. Αν με ρωτούσατε τι με φοβίζει και με απασχολεί, είναι η αδυναμία η πνευματική ή η σωματική ανεπάρκεια που αυτό είναι ζοφερό» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κακκαβά στον ΣΚΑΪ. «Έχω διώξει δημοσιογράφο. Έχω κλείσει κασετόφωνο σε άνθρωπο και μάλιστα μεγάλης ηλικίας και πολύ επιφανή που δεν ζει πια αλλά δεν θα τον ονομάσω τώρα για να μην γίνει κουτσομπολιό».