Την Παρασκευή 29 Απριλίου, οι Fundracar με Special Guests τους Φάκα επιστρέφουν ζωντανά στην Πάτρα, στο Stage του Frida (Γεροκωστοπούλου 59). Και το μόνο που παραμένει ίδιο μετά τα 2 χρόνια περιορισμών, είναι το μουσικό παραλήρημα που αποτελεί ο συνδυασμός αυτών των 2 σχημάτων. Fundracar και Φάκα προσφέρουν απλόχερα Punk, Ska, Reggae και Funk με γερές δόσεις από σκληρό Rock και ψυχεδέλεια.
Οι Fundracar, με κεκτημένη ταχύτητα από τα Live σε Τεχνόπολη, Gazarte, Fuzz και Block33 βρίσκονται σε διαρκώς ανοδική πορεία. Μια ιδιαίτερη μπάντα, που κατά κοινή παραδοχή στις ζωντανές της εμφανίσεις σε στραγγίζει συναισθηματικά και σε εξαντλεί σωματικά με το μοναδικό μουσικό της κράμα και την αστείρευτη ενέργεια των 7 μελών της που βρίσκονται στην σκηνή.
Οι Πατρινοί Φάκα, συνεπέστατοι στην εκπροσώπηση του Rock/Punk ήχου στην πόλη τους και με την δική τους ιδιαίτερη δυναμική, μουσικοί συνεργάτες των Fundracar στο κομμάτι “Καλώς ήρθες στον Παράδεισο”, αποτελούν την ιδανική επιλογή για την μπάντα που θα μοιραστεί την σκηνή με τους Fundracar, ανοίγοντας την βραδιά.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.30
Τιμές εισιτηρίων : Περιορισμένα Early Birds 10€ / Υπόλοιπη Προπώληση 12€
Φυσικά Σημεία Προπώλησης :
Frida - Γεροκωστοπούλου 59
Ουλαλούμ - Γεροκωστοπούλου 56
Prohibition – Ερμού 116
Ηλεκτρονική Προπώληση στο www.viva.gr