Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από φορτηγό ημεδαπού άνδρα, ένα τσαντάκι, που περιείχε 300 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού, με άγνωστους συνεργούς του, εισήλθαν σε υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ και αφαίρεσαν με σκεπάρνι δέκα μέτρα χάλκινα γειώματα – ράβδους χαλκού.

Κατά την αφαίρεση των χάλκινων τμημάτων, δημιουργήθηκε βραχυκύκλωμα και τραυματίστηκε ο δράστης της κλοπής, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Από τον έλεγχο των εγγράφων του συλληφθέντα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (7) μηνών για εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακίνηση, αγορά και κατοχή ναρκωτικών και  διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.