Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του [email protected] το πρωινό της Πέμπτης με αφορμή την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο κλείσιμο του κύκλου της παράστασης στη Γερμανία καθώς και το ρίγος που θα ήθελε να νιώσει όταν εκλεγεί δήμαρχος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συγκινήθηκα που με βράβευσαν οι ομογενείς. Επειδή έκλεισε ο κύκλος δύο χρόνων παραστάσεων με αυτό το έργο, συγκινήθηκα και γω ο ίδιος όχι μόνο ο κόσμος από κάτω. Έτσι κλαίγαμε όλοι μαζί! Είναι ωραίο να τελειώνεις μια κωμωδία με τόσο πολύ γέλιο και να δημιουργείται ένα τέτοιο διαφορετικό συναίσθημα. Μου άρεσε πάρα πολύ».

«Είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα που μας δίνουν οι ομογενείς! Να βλέπεις μια Ελλάδα να πάλλεται μπροστά στα μάτια σου».

«Επειδή θέλω να γίνω και δήμαρχος σκέφτομαι να πάρω το βίντεο από την υποδοχή που μου επιφύλασσε ο κόσμος και να τους ζητήσω να κάνουν το ίδιο για να μου δείξουν ότι με θέλουν» συμπλήρωσε με χαμόγελο ο Χάρης Ρώμας στην πρωινή εκπομπή του STAR.