Αποδεχόμενη αίτημα της δημοτική παράταξης «σπιράλ» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022, στα γραφεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, συνάντηση με τον επικεφαλής της παράταξης, κ. Πέτρο Ψωμά, συνοδευόμενο από τα μέλη της παράταξης Ελένη Χριστοπούλου (συντονίστρια Ομάδας Εργασίας #Κοινωνία), Μαρία Γούβη (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου), Ματίνα Κούγελου και Ανδρέα Γιαννόπουλο, τα οποία ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους στην πόλη της Πάτρας.

Συζητήθηκαν και θίχτηκαν σημαντικά ζητήματα όπως η προσβασιμότητα στην πόλη, η προστασία των ατόμων με ψυχική αναπηρία, η αξιοποίηση των κληροδοτημάτων και η δημιουργία δομών προς όφελος των ατόμων με αναπηρία, η προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας κ.α.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε διάθεση συνεργασίας για την ανάδειξη των θεμάτων των ατόμων με αναπηρία στο Δημοτικό Συμβούλιο, εφόσον προσκληθεί η Ομοσπονδία.

Την Ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Αντώνης Χαροκόπος, ο Αντιπρόεδρος Α’, Ανδρέας Λίβανος, η Αν. Ταμία, Χριστίνα Μπίκου και η Οργανωτική Γραμματέας, Ουλιάνα Ιβάντσικ.