Έγκυος τριών μηνών, η Άννα Μπεζάν παραχώρησε την πρώτη συνέντευξη μετά την αποκάλυψη του χαρμόσυνου νέου.

Μιλώντας στη Χριστιάνα Κοχλατζή και την κάμερα του Happy Day, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «8 Λέξεις» αποκάλυψε ότι δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη. «Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεώ δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε.

Έχω και τις ανασφάλειες τώρα τελευταία για το αν θα γίνω καλή μητέρα. Ταυτόχρονα, είναι συναρπαστικό γιατί το ανακαλύπτω. Το έμαθα πρώτη εγώ, στην αρχή ήμουν τρομερά σοκαρισμένη, ενώ ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι το θέλουμε. Το θέλουμε ο ένας με τον άλλον» δήλωσε η Άννα Μπεζάν.

Αναφορικά με το φύλο του μωρού, η νεαρή ηθοποιός εξομολογήθηκε πως «δεν το ξέρουμε ακόμα το φύλο, αλλά υποψιάζομαι ότι είναι αγοράκι. Έλεγα όμως πάντοτε ότι το πρώτο μου παιδί πως θα ήθελα να είναι αγοράκι».

Η Άννα Μπεζάν δήλωσε πως θέλει να γεννήσει φυσιολογικά χωρίς επισκληρίδιο, καθώς θέλει να ζήσει έντονα όλα τα συναισθήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην πεθερά της, Χριστίνα Παππά με όμορφα λόγια.