Ο Βασίλης Καλλίδης είναι αληθινός, άμεσος και έχει ένα μοναδικό τρόπο να παρουσιάζει και τα πιο δύσκολα φαγητά με ένα απλοϊκό τρόπο.

Ο γνωστός σεφ σε συνέντευξή του μίλησε για το αν απολαμβάνει την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα social media και για το αν θα διαφήμιζε ένα προϊόν στο οποίο δεν πιστεύει, μόνο για οικονομικούς λόγους.

-Βλέπουμε πλέον ότι πολλοί προβάλλουν τη δουλειά τους μέσα από τα σόσιαλ μίντια, πράγμα που κάνεις κι εσύ. Θα διαφήμιζες ένα προϊόν στο οποίο δεν πιστεύεις, μόνο για οικονομικούς λόγους;

Αυτό είναι ένα πράγμα που το κάνω συνέχεια και σκέφτομαι ότι μακάρι να μην είχα αυτό το φίλτρο και να διαφημίζω τα πάντα. Ωστόσο ,δυστυχώς το έχω αυτό το φίλτρο κι όπως μπορούν να σου επιβεβαιώσουν και πολλοί μου συνεργάτες στα κανάλια, στα πρωινά που ήμουν, δεν ήθελα να διαφημίζω προϊόντα που δεν τα πίστευα. Λέω και δείχνω πάντα την αλήθεια μου με όποιο κόστος.

-Την επαφή με τον κόσμο μέσα από τα σόσιαλ την απολαμβάνεις;

Θέλω να σου πω ότι είναι τόσο προσωποποιημένο το Instagram μου, που δεν γίνεται σε οποιοδήποτε μήνυμα να μην απαντήσω εγώ. Δηλαδή θα μπορούσα να βάλω έναν άνθρωπο να το χειρίζεται, αλλά όταν για παράδειγμα μου γράφουν ότι θα μου στείλουν προτάσεις για τα ταξίδια μου, πώς θα τους απαντήσει κάποιος άλλος; Δεν έχει νόημα. Οπότε έχω αναπτύξει και σχέσεις οι οποίες είναι τόσο γερές και ειλικρινείς με ανθρώπους τους οποίους δεν έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά. Είναι μαγικό. Κάνουμε ουσιαστικές κουβέντες, μου λένε τα προσωπικά τους αργά το βράδυ και ανοίγομαι κι εγώ. Είναι σουρεάλ, αλλά τους νιώθω πολύ δικούς μου ανθρώπους.

-Έχεις δικά σου μαγαζιά. Εκτός από καλός σεφ, είσαι και καλός επιχειρηματίας;

Δεν είμαι καθόλου καλός επιχειρηματίας. Αν τα χειριζόμουν εγώ, θα κάναμε αυτή τη συνέντευξη από τη φυλακή. Δεν έχω καμία σχέση με χρήματα και χαρτιά. Δεν είναι το θέμα ότι θα τα σπαταλήσω, αλλά δεν θα τα διαχειριστώ σωστά. Οπότε έχω από πίσω μου έναν υπέροχο άνθρωπο, ο οποίος φροντίζει για όλα αυτά. Είναι ο συνεργάτης μου και όλοι οι γνωστοί μου τον φωνάζουν Άγιο, γιατί λόγω του ανθρώπου αυτού όλα πηγαίνουν ρολόι και είμαι πολύ τυχερός που τον έχω.

Πηγή: Λοιπόν