Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Αρόης με τα όσα βλέπουν στην κεντρική πλατεία της συνοικίας τους, τονίζοντας ότι η παραβατικότητα ομάδων από νεαρούς συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, καθημερινά τις βραδινές ώρες συγκεντρώνονται στην πλατεία ομάδες νεαρών που κάνουν τα δικά τους, προκαλώντας φασαρίες και επεισόδια, ακόμα και μεταξύ τους.

Τις προάλλες μάλιστα είχαν ανάψει φωτιές σε κάδους, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να αναστατωθούν για ακόμα μία φορά και να καλέσουν την πυροσβεστική και την αστυνομία.

Όπως λένε οι φασαρίες στην πλατεία τους είναι ένα συχνό φαινόμενο, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα πιο επικίνδυνα.

Πέρα από την φασαρία και την αναστάτωση το ζήτημα είναι ότι οι παρέες αυτές των νεαρών έχουν μια επιθετική έως και παραβατική συμπεριφορά, με τους περίοικους να φοβούνται τα χειρότερα.

Θυμίζουμε ότι προ μηνών είχε γίνει ένα σοβαρό επεισόδιο όταν νεαροί έδιωξαν από την πλατεία ένα παιδί που τελικά βρέθηκε τραυματισμένο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, έχοντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον γλουτό.