Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης. έξω απ τα γραφεία της 6ης ΥΠΕ στη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας και Υγειονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι ζήτησαν να συναντηθούν με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, ο οποίος όμως απουσιάζει σε περιοδεία με την κ. Γκάγκα. Για τον λόγο αυτό από υπηρεσιακούς παράγοντες της Υγειονομικής Περιφέρειας ειπώθηκε ότι μπορεί να υπάρξει συνάντηση με τους υποδιοικητές, στον τρίτο όροφο του κτιρίου. Λόγω κορωνοϊού θα επιτρέπονταν η είσοδος σε 8 άτομα. Με τη σειρά τους οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων ζήτησαν οι υποδιοικητές να κατέβουν στο πεζοδρόμιο αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.

Μετά από συζήτηση υπήρξε απόφαση μια αντιπροσωπεία των εργαζομένων να ανέβει, όμως μόλις άνοιξαν οι πόρτες, μπήκαν αρκετά άτομα στο κτίριο και αυτό έφερε την αντίδραση των φυλάκων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση για λίγα λεπτά και αψιμαχίες.

Άμεσα κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και υπήρξε ηρεμία ανάμεσα στις δυο πλευρές με το επεισόδιο να λήγει σύντομα.

Στη συνέχεια οι δύο υποδιοικητές Παναγιώτης Μάλλιος και Γιάννης Νικόπουλος κατέβηκαν στο ισόγειο και συνομίλησαν με τους συγκεντρωμένους.