Τον Τάσο Κωστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, αλλά και για τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες, ενώ εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με αυτό.

«Περιμένατε να είναι παρών ο Πέτρος Φιλιππίδης; Όχι. Πάντα υπάρχουν οι αναβολές στις δίκες, ποτέ δεν γίνονται στην ώρα τους», είπε αρχική ο Τάσος Κωστής για την απουσία του ηθοποιού στο πρώτο δικαστήριο.

Στην συνέχεια ο Τάσος Κωστής εξέφρασε με έντονο ύφος τη διαφωνία του με όσους καθυστερούν να αναφέρον ένα περιστατικό σεξουαλική ή οποιαδήποτε άλλης μορφής παρενόχληση.

«Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα.

Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου», τόνισε ο Τάσος Κωστής.