Η Κωνσταντία Χριστοφορίδου βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4», σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον σύζυγό της Θοδωρή αλλά και για την περίοδο που έφυγαν οικογενειακώς στην Κατερίνη.

«Έχουν αλλάξει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, μεγάλωσαν τα παιδιά μου, η Αγγελικούλα και η Δέσποινα. Ο γάμος έγινε λόγω της πρώτης εγκυμοσύνης. Με τον άντρα μου τον Θοδωρή ταιριάζουμε σε αυτά, κρατάμε χαμηλό προφίλ. Ούτε χρόνο ήμασταν μαζί όταν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο. Ακόμη κάνουμε αστεία για τις βέρες. Ε εντάξει δεν ήθελα και εγώ, δεν θα την φορούσα. Είναι τυπικά αυτά, δεν μου αρέσουν.

Αν μου έλεγε να πάμε σε εκκλησία, δεν θα ταιριάζαμε. Στους συγγενείς μου είπα ότι έχω ντυθεί νύφη στα σήριαλ. Ό,τι κάνω είναι για τα παιδιά, φωτογραφίες κλπ. Ό,τι είναι ταμπέλα είναι επιβεβλημένη χαρά» τόνισε αρχικά η ηθοποιός.

«Στην δεύτερη εγκυμοσύνη γυρίσαμε στην Κατερίνη. Είχα ανάγκη την μαμά μου… Ήρθε η κρίση, ζοριστήκαμε. Σε εκείνη την περίοδο δεν ήθελα να ακούω για δουλειά. Αφού γέννησα κάναμε κάποιες παραστάσεις. Ο σύζυγός μου γράφει και σκηνοθετεί αλλά αυτή την περίοδο ασχολείται με κάτι άλλο. Βάλαμε όλα τα πράγματα σε κούτες και φύγαμε από την Αθήνα. Αν θα πρέπει για κάποιον λόγο να βρεθώ κάπου, θα το κάνω. Φύγαμε για δυόμιση χρόνια. Το χρειαζόμουν εκείνη την εποχή. Είχα ανάγκη να γυρίσω. Θα μπορούσαν να με είχαν ξεχάσει. Δεν το έχω το να κρατάω επαφές…» εξομολογήθηκε η Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έδιωξαν από μια δουλειά. Μου είχε στοιχίσει πάρα πολύ, το πήρα βαριά. Ήταν ένας ρόλος γραμμένος πάνω μου, πρωταγωνιστικός. Δεν μπορούσα να πω από την πρώτη μέρα ότι ήμουν έγκυος. Ήταν όλα στην αρχή, πριν παντρευτώ. Οπότε όταν το είπα, σταμάτησαν τα γυρίσματα, έγινε πανικός. Λες και η εγκυμοσύνη ήταν αρρώστια. Με φόρτισε αυτό» αποκάλυψε η ηθοποιός.