Η Πατρινή ομάδα Rebels κατάφερε να εντυπωσιάσει στην σκηνή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους και αφού έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, η χορογράφος της ομάδας συστήθηκε και ήταν και η πρώτη που μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος και ξεκίνησε την κριτική του.

Η χορογράφος της ομάδας είπε ότι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μια πρόβα της προκοπής, μιας και δεν έχουν χώρο, για να μπορέσουν να είναι απόλυτα οργανωμένοι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: "Δεν έχουμε αίθουσα και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Να φανταστείτε ότι όλο αυτό που σας παρουσιάσαμε σήμερα το προετοιμάσαμε και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε στον δρόμο".

Ο Τάκης Ζαχαράτος, εκείνη την στιγμή, σηκώθηκε στην σκηνή με ένα αθλητικό παπούτσι στο χέρι του, μιας και είχε φύγει από μια κοπέλα. Για να καταλάβει ποιά είναι και να της το δώσει, ο ίδιος είπε: "Ψάχνω την Πατρινή Σταχτοπούτα να της δώσω το παπούτσι της". Μόλις έβαλε στην κοπέλα το παπούτσι της, εκείνος τους είπε ότι και από εκείνον είναι ναι για την επόμενη φάση του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο".

Μιας και η Κρυσταλλία έδωσε το πρώτο όχι στους διαγωνιζόμενους, η Ελένα Χριστοπούλου ήταν η τελευταία που έπρεπε να ψηφίσει και η ψήφος της ήταν εκείνη που θα έκρινε το αν οι διαγωνιζόμενοι θα πέρναγαν στην επόμενη φάση του bootcamp. Η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι ναι μεν μπορεί η χορογραφία να μην ήταν ότι πιο δυνατό έχει δει στο "Ελλάδα έχεις Ταλέντο", αλλά η ίδια έκανε την ανατροπή και έδωσε το τρίτο ναι στην ομάδα χορού.ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - Rebels