Το Παράρτημα Πάτρας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αχαίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πραγματοποιεί Διαγωνισμό Ζωγραφικής Μαθητών Ε ́ και ΣΤ ́ τάξεων των σχολείων του Ν. Αχαίας με θέμα "η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο την περίοδο του κορονοιού".

"Η εκτίμηση όλων είναι ότι η συγκεκριμένη δράση δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να εκφράσουν στο χαρτί τις σκέψεις τους, τις εμπειρίες, τις ανησυχίες, τις ελπίδες που βίωσαν και βιώνουν ακόμη, μέσα στην οικογένεια αλλά και στο σχολείο αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο της πανδημίας και παράλληλα, οι μαθητές, έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τις καλλιτεχνικές
τους ανησυχίες, τις ικανότητες και το όραμά τους για ένα πλανήτη όπου θα μπορέσουν να ζήσουν με ασφάλεια και ποιότητα.
Μετά την λήξη του διαγωνισμού, που είναι η 10η Απριλίου 2022, θα ακολουθήσει βράβευση των έργων των παιδιών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Με την βεβαιότητα ότι η νέα γενιά, τα παιδιά μας, μας εκπλήσσουν πάντα με την φαντασία τους και την δημιουργικότητά τους, ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .

Ελπίζουμε ότι όλα τα σχολεία θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα. Για λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ. Βάσω Μεντζελοπούλου τηλ. 6946504849 και κ. Γεωργία Μαντέλη τηλ. 6974127687.", αναφέρει ανακοίνωση.