Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται την επόμενη εβδομάδα με επεισόδια που θα καθηλώσουν…

Άγριες Μέλισσες, Δευτέρα 21 Μαρτίου – Επεισόδιο 85: Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπά-Γρηγόρη, φέρνει τους πάντες σε αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Οι εντάσεις στη σχέση του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται, ενώ η επίσκεψη της Πηνελόπης θα φέρει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα.

Η Αντιγόνη εγκαταλείπει τον Δούκα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα, αλλά και τη συζήτηση που είχε με την Πηνελόπη. Το ίδιο βράδυ, η δεξίωση των Σεβαστών θα πάρει απρόσμενη τροπή μετά την εμφάνιση ενός απρόσκλητου επισκέπτη, την ώρα που ο Δούκας είναι εξαφανισμένος και στο Διαφάνι συντελείται μια επιχείρηση «εκκαθάρισης», ως αντίποινα για την αποκάλυψη της δολοφονίας των 5.

Άγριες Μέλισσες, Τρίτη 22 Μαρτίου – Επεισόδιο 86: Ο Ακύλας προκαλεί αναστάτωση στη δεξίωση του Δούκα, την ώρα που ο Καλογεράς παρουσιάζει τον νέο κοινοτάρχη Διαφανίου, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο χωριό. Η Πηνελόπη μετανιώνει για το πισωγύρισμά της με τον Μελέτη.

Ο Σαραντόπουλος δίνει τελεσίγραφο στην Ουρανία. Η κηδεία του Δημήτρη Ορφανίδη γίνεται υπό το βλέμμα της Ασφάλειας, ενώ ο Πέτρος πρέπει να αποφασίσει αν θα βοηθήσει τον Βαρουξή. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την εφημερίδα. Η Σοφούλα με τον Άγγελο προσπαθούν να πείσουν τον Θανάση να πει την αλήθεια. Η Ζωή, με τη βοήθεια της Αιμιλίας, βρίσκει πρόφαση για να πάνε στην Αθήνα. Ο Ζαχαρίας αποκαλύπτει την αλήθεια στη Βιολέτα, ενώ ο παπά-Γρηγόρης έχει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή.

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 23 Μαρτίου – Επεισόδιο 87: Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πείσει τον Μόρτζο να μην πάει με το μέρος του Ακύλα, ενώ παίρνει θέση και η Ρένα. Ο παπά-Γρηγόρης, απογοητευμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε εναντίον του, δεν έχει πολλές ελπίδες. Ο Δούκας, μάταια, προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη καταλαβαίνει το λάθος της να συνεργαστεί με τον Ακύλα. Η Ελένη ανησυχεί για τη συμμετοχή του Λάμπρου στην ΕΑΚ και η Ασημίνα αποφασίζει να τους αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σκαφά.

Η Ουρανία και ο Κυριάκος αναγκάζονται να παραδεχτούν την αλήθεια στη Βιολέτα για τα λεφτά, ενώ ο Ακύλας απειλεί τον Σταμάτη και του δίνει τελεσίγραφο. Ο Ζάχος παίζει το τελευταίο του χαρτί για να πάρει πίσω τα γαλόνια του, ενώ ο Κωνσταντής τα βάζει με τη Δρόσω για τη φωτογραφία της στην εφημερίδα.

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 24 Μαρτίου – Επεισόδιο 88: Ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη, ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου. Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί. Ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα, σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν;

Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα. Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος, με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου…