Η Χριστίνα Παππά ετοιμάζεται να ζήσει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο στη ζωή της, καθώς σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνει γιαγιά! Ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και η γνωστή επιχειρηματίας ανυπομονεί να γνωρίσει το εγγονάκι της.

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Ανδρέα Θεοδώρου όπου μίλησε για τα νέα δεδομένα στην οικογένειά της.

Έχετε συμφιλιωθεί με τον τίτλο γιαγιά;

Πάντα το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και είναι αυτό που λένε του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου. Είμαι συμφιλιωμένη με τα πάντα στη ζωή. Από εκεί και πέρα δεν το έχω απόλυτα συνειδητοποιήσει. Σιγά σιγά το συνειδητοποιώ, μη ξεχνάμε ότι και η Άννα αυτό το υπέροχο πλάσμα, είναι ένα κορίτσι που τώρα γνωρίζει η μία την άλλη, οπότε όλο αυτό εξελίσσεται συνέχεια.

Ξέρετε το φύλο του μωρού;

Δεν το ξέρω… Ό,τι και να είναι, ευλογημένο και τυχερό παιδάκι να είναι. Να είναι υγιέστατο και τυχερό. Από εκεί και πέρα ένα Χριστινάκι, θα το ήθελα (γέλια).

Ξέρετε αν θα φάμε και κουφέτα πριν έρθει το μωράκι;

Αυτά δεν τα ξέρω. Τα προσωπικά του Δημήτρη και τις αποφάσεις του, το πότε θα γίνει και πώς θα γίνει, μόνο τα δυο παιδιά το ξέρουν.

Όταν γνωρίσατε την Άννα καταλάβατε ότι η σχέση αυτή θα έχει διάρκεια στον χρόνο;

Όχι, ιδιαίτερα, αλλά ορισμένα πράγματα είναι καρμικά. Πριν μου πουν ότι είναι ζευγάρι, που το έμαθα και τυχαία, δυο φορές την είχα δει όλες κι όλες. Ήμουν με έναν κολλητό μου τον Νίκο, είχαμε βγει έξω και την ρωτάω «τι ζώδιο είσαι;» και μου απάντησε «Καρκίνος με Ζυγό». Τότε ο κολλητός μου είπε ότι θα φάμε κουφέτα από την Άννα, γιατί ξέρω πως και εγώ είμαι καρκίνος με ζυγό. Αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία μας και να τελικά που όντως θα φάμε.