Λίγο πριν την πρεμιέρα του X-Factor, ο Μιχάλης Κουινέλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό, όπου μίλησε για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου αλλά και την μονάκριβη κόρη τους, Ανατολή.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, τότε πήγαινε λύκειο. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο και τη γέννηση της κόρης μας», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Είμαι τρελαμένος με την κόρη, ποιος δεν είναι με το παιδί του; Απολαμβάνουμε το σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο και ό,τι σοφότερο έχω κάνει στη ζωή μου. Με την Ήβη είχαμε πάντα γερές βάσεις, δεν ήταν κάτι το οποίο προέκυψε, ήταν συνειδητό, ήταν το επόμενο λογικό στάδιο μετά από μια σχέση κάποιων χρόνων», πρόσθεσε για την απόφασή τους να αποκτήσουν παιδί.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε, ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε. Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Δε φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι», ξεκαθάρισε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι έκανα επιτυχία, δεν έκανα κάτι διαφορετικό από πριν», είπε ακόμα ο Μιχάλης Κουινέλης, ενώ αναφερόμενος στον πατέρα του σημείωσε ότι «Ο πατέρας μου μού είπε κάποια στιγμή “μπράβο, τα κατάφερες” και με κατέστρεψε. Αυτό έγινε πριν 6-7 χρόνια. Τον πατέρα μου τον άκουσα πρώτη φορά να λέει “σε αγαπώ” στην κόρη μου, δεν τον είχα ξανακούσει. Είναι από την παλιά πάστα ανθρώπων, είναι σκληροί άνθρωποι», πρόσθεσε ο ράπερ.