Πριν ακόμη γίνουν πολύ διάσημοι, ο Τζέιμι Ντόρναν και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, συγκατοικούσαν μαζί με τους συναδέλφους τους ηθοποιούς Τσάρλι Κοξ, Έντι Ρέντμεϊν και Άντριου Γκάρφιλντ.

Ο πρωταγωνιστής του Batman, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε, ότι οι συγκάτοικοί του, τον περιθωριοποιούσαν «από οίκτο».

Ο Ντόρναν απάντησε σε αυτό, λέγοντας: «Από οίκτο; Όχι. Νομίζω, ότι με τον Ρομπ ήταν πάντα έτσι, είχε κάπως επιτυχία νωρίτερα, οπότε ήμασταν λίγο σαν, “Ταιριάζει πραγματικά με εμας;” Επειδή εμείς τότε δεν δουλεύαμε και αυτός δούλευε όλη την ώρα. Έκανε το Twilight και ξαφνικά βρέθηκε σε διαφορετική φάση από τη δική μας» και πρόσθεσε:: «Κάπως, δεν προλάβαμε, αρχίσαμε όλοι να δουλεύουμε πιο σταθερά μετά, αλλά, Χριστέ μου, γνωριζόμαστε πολύ καιρό με τον Ρομπ».


Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «50 Shades of Grey», απάντησε στα λεγόμενα του Πάτινσον, ότι δεν τον έπαιρναν μαζί τους, στις εξόδους, που έκαναν σαν παρέα.

«Δεν τον αφήσαμε ποτέ στο σπίτι, γιατί να τον αφήναμε σπίτι; Ήταν ο ωραίος της παρέας», είπε στο Access Hollywood και συνέχισε: «Μαζί του κερδίζαμε την προσοχή. Ήταν πολύ επιτυχημένος για εμάς από νωρίς».