Η ‘Ηρα Κατσούδα έρχεται για δύο μόνο παραστάσεις standupστην Πάτρα, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου. H σόλο παράσταση της Ήρας Κατσούδαμε τίτλο «Για Γυναίκα, καλή είναι» έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά λίγο πριν τον Covid.

Θίγει θέματα ισότητας των φύλων, κοινωνικά στερεότυπα, οικογένεια, διαζύγιο αλλά σε καμία περίπτωση μόνο αυτά.Περνάει τόσο από θεματικές της καθημερινότητας, από βιωματικές ιστορίες και από καταστάσεις που έχουμε συνηθίσει να αντιλαμβανόμαστε σαν νορμάλ, αλλά αν τις κοιτάξεις από το πρίσμα της κωμωδίας, μόνο νορμάλ δεν είναι!

Λίγα λόγια για την ΗΡΑ:

Η Ήρα Κατσούδα ασχολείται επαγγελματικά µε το standupcomedy, με συνεχείς παραστάσεις σε Αθήνα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.To 2017 παρουσίασε την σόλο της παράσταση «Χωρίς Γλουτένη» και το 2019 την δεύτερη με τίτλο "Για γυναίκα, καλή είναι".Έχει παρουσιάσει τελετές απονομής των βραβείων ΕΒΓΕ (2019, 2020), διοργανώσεις TEDx καθώς και συμπαρουσιάσει την τελετής έναρξης του 20ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης (2018).

Είναι η δημιουργός του Podcast "ΜΠΡΑΗΤ ΣΑΗΝΤ" που παρουσιάζουν με την Δ. Νικητέα.Είναι από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης.Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάμος», ενώ έχει εργαστεί και ως Copy Writer.

Σπούδασε Οικονομικά (Α.Π.Θ.), κλασσική μουσική, χορό και υποκριτική.

Παραστάσεις: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαρτίου 2022.

Ώρες: Σάββατο στις 21.15 & Κυριακή στις 19.30 Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση στοwww.ticketservices.gr

https://www.ticketservices.gr/event/ira-katsouda-gia-gynaika-kali-einai-epikentro-patra/

Πληροφορίες - κρατήσεις στο 2610 46 10 50