Μπορεί στην δημοτική αρχή να έλεγαν ότι ο παραλιακός ποδηλατόδρομος θα είναι έτοιμος προς τα μέσα με τέλη Απριλίου, όμως όλα δείχνουν ότι ούτε τότε το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, έχοντας ήδη πάρει παράταση τουλάχιστον δύο φορές.

Οι εργασίες παρόλο που έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια σχεδόν δεν έχουν ακόμα φτάσει καν στο ύψος της πλατείας Τριών Συμμάχων, ενώ ο ποδηλατόδρομος, σύμφωνα με τη μελέτη που έχει γίνει, τερματίζει στο ύψος της Παπαφλέσσα.

Οι συνεχείς καθυστερήσεις που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο έργο έχουν προβληματίσει την Μαιζώνος που βλέπει και αυτή ότι η εργολαβία παρά τις παρατάσεις που της έχουν δοθεί δεν εξελίσσεται όπως πρέπει.

Από την πλευρά του πάντως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς διαβεβαιώνει ότι το έργο θα ολοκληρωθεί έστω και με καθυστερήσεις, έτσι όπως είχε οριστεί στην μελέτη και ο παραλιακός ποδηλατόδρομος θα γίνει πραγματικότητα.

Για την ώρα πάντως ο ποδηλατόδρομος που ακόμα βρίσκεται στην αρχή της Όθωνος Αμαλίας χρησιμεύει για βόλτες, για περιπάτους και για τρέξιμο, καθώς το έργο έχει μπροστά του ακόμα αρκετό δρόμο.

Πλέον αν όλα πάνε καλά το έργο ενδέχεται να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές με μέσα του καλοκαιριού…