Ο Μπιλ Μάρεϊ αναφέρθηκε για την ταινία «Batman» για την οποία είχαν προσεγγίσει τη δεκαετία του '80 τον ίδιο και τον Έντι Μέρφι και δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Entertainment ο Μπιλ Μάρεϊ ανέφερε: «Μίλησα με τον Έντι Μέρφι για την ταινία και ο Έντι ήθελε να υποδυθεί τον Batman. Μέχρι εκεί έφτασε αυτή η συζήτηση». Ωστόσο, μπορεί ο Μέρφι να ήθελε τον ρόλο του Batman, ο Μπιλ Μάρεϊ όμως θα είχε αρνηθεί να υποδυθεί το δεξί του χέρι, τον Ρόμπιν.

«Δεν θέλω να γίνω το Αγόρι Θαύμα για κανέναν» εξήγησε. «Ίσως πολύ νωρίτερα όταν ήμουν αγόρι. Αλλά ήταν πολύ αργά για αυτό στη δεκαετία του '80. Επίσης, δεν μπορούσα να ντυθώ έτσι. Ο Έντι είναι ωραίος με μωβ και εγώ φαίνομαι ωραίος με μωβ. Με κόκκινο και πράσινο, μοιάζω με ένα από τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη. Απλώς υπήρχε πολλή ματαιοδοξία στην παραγωγή. Δεν θα γινόταν».

Ο Μάικλ Άσλαν, ο παραγωγός κάθε ταινίας «Batman» από το 1979, επιβεβαίωσε τις φήμες για την ταινία Μάρεϊ-Μέρφι στο Yahoo Entertainment. «Αυτό το πρότζεκτ κρατήθηκε σκόπιμα μακριά μου» αποκάλυψε. «Τα πράγματα είναι γραφτό να συμβούν και συμβαίνουν».