Την Κυριακή 13/3/22,  με τη φροντίδα της ομάδας  Κοινωνικής Δικτύωσης ΔΙΟΔΟΣΣΣ, στο πλαίσιο του έργου της για την αναζήτηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της συλλογικής μνήμης του τόπου μας, εθελοντές και φίλοι της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ  επισκέφτηκαν το  χώρο της ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ, χώρο γνώριμο και αγαπητό από παλιές συνεργασίες.  

Η γλυκιά, ηλιόλουστη μέρα, η ομορφιά του τοπίου, η περιήγηση στους πανέμορφους εξωτερικούς χώρους,  η επιβλητικότητα και η ιστορία των εσωτερικών χώρων του Βαρελάτικου και του Αυτοκρατορικού Κελαριού, η εξαιρετική ενημέρωση από την ξεναγό της Αχάια και η ενεργή συμμετοχή και αλληλεπίδραση των μελών,  έδωσαν την  ευκαιρία  να συνδεθούμε με την ιστορία της πόλης μας, με ανθρώπους και έργα που άφησαν το σημάδι τους στο χώρο και το χρόνο και παραμένουν ζωντανά και ενεργά στο παρόν.

Οι συμμετέχοντες γεμάτοι εικόνες, γνώσεις και όμορφα συναισθήματα, απόλαυσαν τη δράση αυτή με τη βεβαιότητα ότι,  σαν το παλιό καλό κρασί, το απόθεμα του παρελθόντος θα γίνει η  μαγιά και το θεμέλιο για τη συνέχεια και το ταξίδι στο μέλλον.

Η ομάδα ΔΙΟΔΟΣΣΣ της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ακόμα μια φορά άριστη συνεργασία με την ΑΧΑΪΑ ΚΛΑΟΥΣ.