Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες Τώρα» και τον Μαρίνο Βυθούλκα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος δικάζεται την Παρασκευή 18 Μαρτίου για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Εγώ δεν είμαι ταυτισμένος απόλυτα με τις κινήσεις του #metoo, γιατί δεν θα έπρεπε να εκφράζεται μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις των θυμάτων -που και αυτό έχει τα θετικά του» σημείωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, εκφράζοντας τον προβληματισμό του, λέγοντας: «Αλλά τι έκανε το #metoo για τηλεοπτικές εκπομπές που τη γυναίκα έχει προσβληθεί ασύστολα, με μια φυσιογνωμία γυναίκα – πρότυπο τσόντας;».

«Η ζωή δεν είναι μόνο διαπροσωπικές σχέσεις, η βία που μπορεί να υποστεί το πρόσωπο -που την καταδικάζω απερίφραστα, αλλά είναι και η βία της κοινωνίας, η βία των εκπομπών της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός σημείωσε ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηριζόταν από μια υπερενεργητικότητα στη σκηνή, αλλά και στη διαδικασία έκφρασής του. Είναι πολύ δυνατός ηθοποιός και κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα, με τρόπο που εγώ δεν συμφωνώ».

«Σε αυτή τη φάση, δεν θα πήγαινα να επισκεφθώ τον Φιλιππίδη ή τον Λιγνάδη στη φυλακή» πρόσθεσε.