Οι "Cubaneros the band" δεν περίμεναν φυσικά να πάνε στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο" για να δουν αν έχουν ταλέντο ή όχι.

Το έχουν αποδείξει αυτό στις εμφανίσεις τους και στα live που έχουν δώσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πήγαν όμως στο διαγωνιστικό talent show του Ant1 για να γίνουν ακόμα πιο γνωστοί στο ευρύ κοινό, γνωρίζοντας ότι η τηλεόραση στην εποχή μας είναι το πιο ασφαλές και σίγουρο μέσο για να προβληθεί ένας καλλιτέχνης ή όπως στην περίπτωση τους μια μουσική μπάντα. 

Πήγαν λοιπόν και προκάλεσαν χαμό. Έκαναν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να χτυπάει παλαμάκια χορεύοντας, τον Τάκη Ζαχαράτο να τους στέλνει φιλάκια από τον ενθουσιασμό του, την Κρυσταλλία να σηκωθεί όρθια και να χορεύει και την Έλενα Χριστοπούλου να κουνιέται στον ρυθμό πάνω στην καρέκλα της. 

Δεν ήταν μόνοι τους φυσικά. Μαζί τους ήταν οι χορευτές Σταύρος Μαράτος (από την Πάτρα) και Χρύσα Δάμη που έφεραν με τον χορό τους έναν ακόμα πιο λάτιν αέρα, κάνοντας ακόμα και το κοινό να χειροκροτεί για την μουσική, την χαρά και την ατμόσφαιρα που τους πρόσφεραν με την όλη εμφάνιση τους.

Ήταν, αν όχι η καλύτερη εμφάνιση που έχουμε δει από διαγωνιζόμενους στο συγκεκριμένο σόου, σίγουρα η πιο επικοινωνιακή, αυτή που έκανε την κριτική και το κοινό να σηκωθεί και να χορέψει με τη μουσική των Cubaneros και τις κινήσεις των χορευτών. Κι εννοείται ότι οι Cubaneros πέρασαν ασυζητητί στην επόμενη φάση…

Δείτε το βίντεο με τον χαμό που έγινε στα Kappa Studios του Ant1.


ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ - Cubaneros