Την ερμηνεύτρια Ηρώ Σαΐα φιλοξένησε, το απόγευμα του Σαββάτου, η Ζωή Κρονάκη στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για την σχέση με τον Σταύρο Ξαρχάκο και τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε στο παρελθόν.

Ειδικότερα, η Ηρώ Σαΐα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια σχέση τρελή, θεότρελη που ο ίδιος την χαρακτήριζε κάποιες φορές ως πυρετό όπου φυσικά και λόγω της διαφοράς ηλικίας δεν πήγε ούτε στο δικό του αλλά ούτε και στο δικό μου ο ερχομός του παιδιού. Πέρασαν αρκετά χρόνια στη σχέση μας μέχρι να φτάσουμε να πούμε ότι κάνουμε οικογένεια».

«Δεν θεωρώ ότι αυτός ο πολύ μυστήριος, μποέμ και ενδιαφέρον τύπος, το πρώτο που σου βγάζει είναι «αχ θα κάνουμε ένα ή δύο παιδάκια»! Όχι, με τίποτα. Αυτό δεν υπήρξε, ήρθε με τον χρόνο και το μεταξύ μας δέσιμο. Βλέπαμε ότι παρά τις τόσο μεγάλες διαφορές μας έχουμε το σημαντικότερο που είναι η αγάπη μας».

«Υπήρχαν κακόβουλα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, απλώς αυτά είναι πράγματα που μεγαλώνοντας καταλαβαίνεις ότι θα υπάρχουν. Πάντα θα υπάρχουν κακόβουλα σχόλια. Μια τέτοια σχέση είναι λίγο περίεργη με έναν τρόπο. Θα κινείσαι και κάποια σχόλια και ανησυχίες για τους δικούς σου ανθρώπους. Το θέμα είναι τι ζεις εσύ όταν κλείνει η πόρτα» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη στην ΕΡΤ2. «Θεωρώ ότι με τα παιδιά μου και μετά δυνάμωσα. Παλαιότερα ήμουν πιο ευάλωτη στο κακό σχόλιο και την κακή κριτική. Τώρα δεν με ενδιαφέρουν όλα αυτά».