Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Πρωθυπουργός, στις 19 Μαρτίου, θα επισκεφτεί τα εργοτάξια, τόσο στην Αχαΐα (Καμίνια), όσο και στην Ηλεία (Αμαλιάδα).

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνοδεύσει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Καραμανλής, προκειμένου να «κηρύξουν» την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πάτρας – Πύργου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως, είναι επιθυμία του πρωθυπουργού να μην γίνει κάποια τελετή «εγκαινίων», ούτε βέβαια να κοπεί κάποια κορδέλα, αφού η ουσία είναι μόνο η έναρξη αυτού του μεγάλου έργου, και η κατασκευή του πολύπαθου αυτοκινητόδρομου εντός του προβλεπομένου χρονοδιαγράμματος.

Θυμίζουμε ότι το έργο έχει χωριστεί σε τρία τμήματα, που καθένα θα κατασκευαστεί από μια εταιρεία και τις ημέρες αυτές ολοκληρώνεται η εγκατάσταση των εργοταξίων. Πιο δύσκολο θεωρείται το πρώτο τμήμα του έργου –το οποίο θα ολοκληρωθεί και τελευταίο– καθώς θα πρέπει να κατασκευαστεί ενώ βρίσκεται σε κυκλοφορία, όπως είχε συμβεί με τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πάτρας.

Πηγή: patrisnews.com