Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η Σόφη Ζαννίνου. Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως σε μια σκηνή που γύριζε, έπρεπε να δείχνει θυμωμένη, αλλά δεν γινόταν λόγω του μπότοξ.

«Η ζωή μου είναι σαν μυθιστόρημα. Γεννήθηκα κι έζησα τα πρώτα μου χρόνια σε περιοδεία. Ότι έχω ποθήσει πραγματικά στη ζωή μου το έχω καταφέρει γιατί πάντα ήθελα τα εφικτά. Επειδή με τους γονείς μου δεν είχαμε σταθερή βάση, ήθελα να κάνω οικογένεια, σπίτι για να έχω σταθερότητα.

Επειδή όταν άρχισα το σχολείο οι γονείς μου ήταν σε περιοδεία, μπήκα εσώκλειστη κι εκεί έπαθα κατάθλιψη. Είπα “τα έζησα όλα αυτά, με έκαναν δυνατή και αυτά είναι τα εφόδιά μου για να πολεμήσω”», είπε αρχικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η Σόφη Ζαννίνου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ζούμε αρμονικά στο σπίτι με τη μητέρα μου και την κόρη μου. Η καλύτερη συνταγή για να έχει κανείς μια επιτυχημένη σχέση είναι ο καθένας να έχει τον προσωπικό του χώρο. Αν παντρευόμουν τώρα θα έμενα σε διαφορετικά σπίτια με τον άντρα μου».

«Μια φορά είχα κάνει μπότοξ κι έπαιζα στις Πεθερές. Είχα μια σκηνή που έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη. Ήταν το “μάρμαρο” εδώ, να σφίγγομαι, να σφίγγομαι, τίποτα. Και είπα ότι δεν είναι για μένα αυτά», αποκάλυψε η Σόφη Ζαννίνου.