Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξάνθο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Γαλίτης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη σειρά «Ο κακός Βεζύρης» και αναφέρθηκε στην απώλεια του Χρήστου Ευθυμίου.

Θυμάστε πώς σας αντιμετώπιζε ο κόσμος έξω;

Υπήρχε πολύ μεγάλη αγάπη και αποδοχή του κόσμου που έβλεπε τη σειρά. «Γεια σου Βεζύρη» μου φώναζαν όπου περπατούσα. Ή όταν ήμασταν με τη Ναταλία Καποδίστρια και όλους τους ηθοποιούς, της φώναζε ο κόσμος «Γεια σου είδωλο», κλπ. Αναγνωρίσιμοι χαρακτήρες όλοι.

Αυτό είναι το ωραίο της κωμωδίας! Είχαν ξεχωρίσει ατάκες και αυτό μας έδινε μεγάλη χαρά. Όπως σήμερα είναι τα social media και οι ατάκες που δημιουργούνται, έτσι γινόταν τότε με τη δύναμη της τηλεόρασης. Σήμερα δεν βλέπει ο κόσμος τηλεόραση όπως τότε και ειδικά η νεολαία.

Με τους ηθοποιούς έχετε επαφές σήμερα;

Με τον Χάρη Ρώμα πολλές, αφού συνεργαζόμαστε θεατρικά και υπάρχει μια πολύ μεγάλη περίπτωση να συνεργαστούμε και τηλεοπτικά σε αυτό που ετοιμάζει τώρα. Όποτε βρισκόμαστε με τους υπόλοιπους, νιώθουμε όμορφα και πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Θυμόμαστε με μια γλύκα αυτή τη δουλειά και την εποχή γενικότερα.

Ο Χρήστος Ευθυμίου όμως λείπει…

Από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος, ήταν κάτι πολύ δύσκολο. Ήταν ένας απίθανος συνεργάτης, αστείος και με πολύ χιούμορ και γλυκύτητα. Ήταν πολύ ωραίο το δίδυμο που είχαν δημιουργήσει με τον Χάρη Ρώμα μέσα στη σειρά.