Εφιαλτικό αποδείχθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για μια 21χρονη κοπέλα που θέλησε να το περάσει στο Ρέθυμνο. Μόλις έφυγε από ένα καφέ μπαρ της παραλίας όπου διασκέδαζε, γύρω στις 11 τη νύχτα της Κυριακής, έπεσε θύμα βιασμού από έναν άγνωστο που της επιτέθηκε στον δρόμο!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο της παλιάς πόλης με κατεύθυνση προς το σπίτι όπου φιλοξενείτο, ξαφνικά όρμησε κατά πάνω της ένας άγνωστος ηλικίας 30 με 35 χρόνων, ο οποίος την ακινητοποίησε και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέλησή της! Όμως, η εμφάνιση μιας παρέας στον δρόμο όπου συνέβη το περιστατικό, τον ανάγκασε να την αφήσει και να εξαφανιστεί τρέχοντας.

Μετά την καταγγελία της 21χρονης, οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν τον βιαστή και εξετάζουν το οπτικό υλικό από κάμερες καταστημάτων της ευρύτερης περιοχής, καθώς η νεαρή δεν γνωρίζει σε ποιον ακριβώς δρόμο της παλιάς πόλης δέχθηκε την επίθεση. Μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, η 21χρονη αναχώρησε από το Ρέθυμνο.