Από το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ξεκίνησε η επιστροφή των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού στην βάση τους.

Οι περισσότεροι ήρθαν στην Πάτρα από την Αθήνα, όμως όχι μόνο από εκεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα λεωφορεία που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη τις μέρες της Πέμπτης και της Παρασκευής έφτασαν γεμάτα στην Πάτρα.

Το ίδιο και για τα λεωφορεία που έφτασαν από τα Γιάννενα, από την Λάρισα, από την Χαλκίδα και άλλες πόλεις της επικράτειας. Η επιστροφή των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού θα κορυφωθεί κατά τη διάρκεια της Καθαράς Δευτέρας, με συχνά δρομολόγια προς την Αθήνα, αλλά και σε άλλες πόλεις που έφεραν επισκέπτες αυτές τις μέρες στην Πάτρα.

Ορισμένοι από τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού από τη στιγμή που δεν υπήρχαν παρελάσεις ξεκίνησαν να αναχωρούν από το απόγευμα της Κυριακής. Ωστόσο, αυτοί ήταν λίγοι συνολικά με τον όγκο των επισκεπτών που έφτασαν στην Πάτρα από την Πέμπτη και μετά.

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας για ακόμα μία χρονιά έφερε το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών του Πατρινού Καρναβαλιού στην Πάτρα, σε ποσοστό που άγγιξε το 90%. Όμως σε σύγκριση με τα προηγούμενα καρναβάλια, με αυτά δηλαδή πριν από την πανδημία, ο κόσμος που έφτασε στην Πάτρα μέσω των λεωφορείων του Υπεραστικού ήταν κατά 30% με 40% λιγότερος.

Κύριο χαρακτηριστικό των επισκεπτών που ήρθαν στην Πάτρα μέσω του ΚΤΕΛ ήταν το νεαρό της ηλικίας τους, με τους περισσότερους από αυτούς να είναι φίλοι και συγγενείς των φοιτητών ή ακόμα και μαθητές.