Το «Σπίτι με το Mega» με την Άννα Βίσση στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων ήταν αναμφίβολα η καλύτερη προβολή του Πατρινού Καρναβαλιού που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που μπορεί πλέον να εξαχθεί οριστικά μετά και από την προβολή της εκπομπής το βράδυ του Σαββάτου η οποία και μετέφερε το κλίμα του Πατρινού Καρναβαλιού σε όλη την Ελλάδα.

Η Άννα Βίσση είπε αρκετές φορές ότι βρίσκεται στην Πάτρα και στο καρναβάλι της, κάνοντας μάλιστα στην αρχή και ένα παιχνίδι, παίρνοντας το τηλέφωνο από μία καρναβαλίστρια, μιλώντας δήθεν σε μία φίλη της.

Ταυτόχρονα έγινε και αναφορά στο που γίνονταν τα γυρίσματα, δηλαδή στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ενώ μέσα από τις λήψεις που έγιναν προβλήθηκε και η αισθητική του νεοκλασικού στολιδιού της Πάτρας.

Όπως ήδη έχει γραφτεί η ατμόσφαιρα εντός του Δημοτικού Θεάτρου ήταν καρναβαλική, με τα πληρώματα και τους καρναβαλιστές να φορούν τις καλύτερες στολές τους, ενώ το κλίμα αυτό μεταφέρθηκε και στους τηλεθεατές.

Η ιδέα και η έμπνευση που είχαν οι «Του Χρόνου Μπούλες» αποδείχτηκε και στην πράξη απόλυτα επιτυχημένη, αφού ο στόχος της προβολής επιτεύχθηκε.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την απόφαση της να χρηματοδοτήσει το όλο εγχείρημα έδειξε την κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει η εξωστρέφεια του Πατρινού Καρναβαλιού.