Είναι γοητευτικός, εξωστρεφής και ταλαντούχο. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μοθωναίο.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για το αν σκέφτεται την δημόσια εικόνα του κάθε φορά που είναι έξω και διασκεδάζει, για τη σχέση που έχει χτίσει με τον κόσμο αλλά και για το πώς είναι κάθε φορά που κλείνει η πόρτα του σπιτιού του.

Με την Τόνια Σωτηροπούλου είστε καλοί φίλοι, όπως και με τη Δωροθέα Μερκούρη, την Κατρίνα Τσάνταλη, την Έλενα Χριστοπούλου. Με συνδετικό κρίκο εσένα γίνεστε όλοι μαζί μια παρέα;

Νιώθω τυχερός γιατί έχω πολύ καλούς φίλους. Επειδή δεν έχω αδέλφια νιώθω εκείνους σαν αδέλφια μου. Με την Τόνια γνωριζόμαστε από πολύ μικροί, όταν ήμασταν σχεδόν έφηβοι. Ύστερα εκείνη έφυγε στο εξωτερικό και χαθήκαμε για ένα διάστημα αλλά ξαναβρεθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Επίσης, καλή μου φίλη είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, που ήμασταν συμμαθητές στο σχολείο, αλλά και ο Αποστόλης Τότσικας, που συμπτωματικά μικροί κάναμε διακοπές μαζί. Ναι, όταν βρισκόμαστε, γινόμαστε όλοι μια παρέα. Κυρίως συζητάμε, μαγειρεύουμε, παίζουμε χαρτιά ή επιτραπέζια παιχνίδια. Έχω και κάποιους άλλους φίλους που μας αρέσει πολύ, για παράδειγμα, να βγαίνουμε έξω και να χορεύουμε - συνήθως στο six d.o.g.s.

Την ώρα που είσαι έξω με φίλους και διασκεδάζετε, θα σκεφτείς τη δημόσια εικόνα σου; Οτι μπορεί να σε παρατηρεί η διπλανή παρέα ή ότι σε τραβάνε κάποιο βίντεο;

Με τίποτα, είμαι μέσα στη δική μου φούσκα! Κάθε φορά που έρχεται κάποιος να μου μιλήσει ξαφνιάζομαι και σκέφτομαι «από πού με ξέρει;». Δεν έχω κάνει ακόμη τη σύνδεση ότι μπορεί ο άλλος να με έχει αναγνωρίσει από την τηλεόραση ή το θέατρο.

Νιώθεις, ωστόσο, ότι με τον κόσμο έχετε χτίσει μια ωραία σχέση;

Ναι, σκέψου ότι τώρα με τον Ήλιο (σ.σ. τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1), όπου υποδύομαι έναν δολοφόνο, με σταματάνε στον δρόμο και μου λένε «εμείς ξέρουμε ότι είσαι ένα καλό παιδί». Αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού που μου αρέσει πάρα πολύ. Και είναι το ζητούμενο. Σε ό,τι αφορά τώρα τη σειρά, οι συνθήκες εκεί είναι πολύ ευχάριστες και είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, μόνο αλληλοϋποστήριξη και πραγματική εκτίμηση. Πηγαίνω κάθε μέρα χαρούμενος στο γύρισμα.

Δείχνεις αρκετά εξωστρεφής. Πώς είσαι όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού σου;

Όλοι έχουμε όλες τις πλευρές μας. Γενικά, δεν μου αρέσει η θλίψη. Δεν αποφεύγω κανένα συναίσθημα -όσο πιο πολύ το αποφεύγεις, τόσο περισσότερο σε τραβάει-, αλλά προτιμώ να μπαίνω μέσα στη χαρά. Στη δουλειά θα με δεις σοβαρό, πειθαρχημένο αλλά στη ζωή μου αρέσει η πλάκα. Την ίδια τη ζωή δεν την παίρνω πολύ στα σοβαρά γιατί δεν βγαίνει αλλιώς - τουλάχιστον για έναν ψυχισμό σαν τον δικό μου είναι δύσκολο. Μου αρέσει να σκέφτομαι πως «τα πάντα είναι παιχνίδι».

Ως παιδί ποια ήταν τα παιχνίδια σου;

Παιδικός μου ήρωας ήταν ο Spiderman. Από εκεί και πέρα, ήμουν ένα εσωστρεφές παιδί που διάβαζε πάρα πολύ. Δεν υπήρχε χρόνος για παιχνίδι. Οι γονείς μου λένε ότι μόνος μου ήθελα να διαβάζω. Δεν ξέρω βέβαια ποιο παιδί επιλέγει να διαβάσει μυθολογία αντί για τον Ποπάυ... Θεωρώ ότι υπήρχε μια κατεύθυνση από εκείνους. Όπως δεν με άφηναν και να βλέπω καθόλου τηλεόραση.

Πηγή:ΟΚ