Συγκλονισμένη είναι η Κατερίνα Καραβάτου από το φονικό στην Ανδραβίδα. Η παρουσιάστρια, συγκινημένη, εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της πως σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της.

«Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι στο αυτοκίνητο μέσα και βάζω ραδιόφωνο και ακούω γι’ αυτό το τρομερό φονικό στην Ανδραβίδα. Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω. Και νομίζω ότι έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο.

Λέω πού θα πάει όλο αυτό; Αυτό είναι που αισθάνομαι πάρα πολύ μέσα μου. Και μετά λέω ότι θα πάω τώρα στην εκπομπή και θα προσπαθήσω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσουμε και την κατάσταση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε στη συνέχεια: «Για εμάς, τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας, είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί πρέπει να κάνεις ένα μικρό άλμα για να μπορέσεις να καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου όλη αυτή την πίκρα και να χαμογελάσεις και να πεις ωραία πράγματα, αλλά είναι απαραίτητο. Είναι πάρα πολύ άβολο».