Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, και τον πόλεμο στην Ουκρανία, τις αντιπαραθέσεις στο διαδίκτυο και τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Δε μου αρέσει να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις στα social media»

«Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, το κάνω πάντα στη ζωή μου. Νομίζω από μικρό με χαρακτήριζε, χωρίς να έχω κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια. Στα social media δεν κάνω πολύ κουβέντα με τον κόσμο. Τα φοβάμαι λίγο τα social media και προσπαθώ να τα χρησιμοποιώ όσο καλύτερα για τους λόγους που τα χρειάζομαι, είτε αυτό έχει να κάνει με τη δουλειά μου, ή με κάποια δράση που κάνουμε με την ομάδα. Ούτε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις, σέβομαι τις απόψεις των ανθρώπων», σημείωσε ο Μάριος Αθανασίου.

«Φοβάμαι πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία»

Σχολιάζοντας τα της επικαιρότητας, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι «Φοβάμαι πάρα πολύ με όλο αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία, αλλά νομίζω ότι φοβόμαστε από τότε που γεννηθήκαμε. Όλη η πορεία ως τώρα, είμαι 47 χρονών, ξεκίνησα με τον Ψυχρό Πόλεμο, μπήκαμε σε άλλους πολέμους, στους Δίδυμου Πύργους, στην τρομοκρατία, μετά στον Covid. Πάντα η ανθρωπότητα έχει κάτι να κινείται που θα την καταστρέψει, θα τη δυσκολέψει, θα τη φτωχοποιήσει, θα, θα, θα.

Είμαστε όλοι συνήθως πάρα πολύ φοβισμένοι και αγχωμένοι. Πρέπει να παλεύουμε με αυτό. Βέβαια τα πράγματα δείχνουν να έχουν ξεφύγει τελείως. Τώρα βιώνουμε καταστάσεις που δε φανταζόμασταν ότι θα ζήσουμε, και με τον κορωνοϊό και τους περιορισμούς και τα lockdowns, και τώρα με την πιθανότητα μιας γενικευμένης σύρραξης».

Ακόμα, ο Μάριος Αθανασίου μίλησε για τη σχέση του με την κομμωτική, την τηλεόραση και τα παιδιά του.