O Μηδενιστής και η Demy υπόσχονται να μας «ζωγραφίσουν ένα κόσμο με χρώματα» που σε αυτό το live τους θα έχει και γεύση από Πατρινό Καρναβάλι.

Το απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, επαγγελματικά τουλάχιστον, όπως απέδειξαν φέτος το καλοκαίρι έρχονται στο Fabric το Σάββατο 21 Ιανουαρίου σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη όπως και η τελευταία τους εμφάνιση στην Πάτρα.

Η "Ζωγραφιά" των δυο καλλιτεχνών έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό, με το τραγούδι τους να μένει στην κορυφή των ελληνικών charts για πολλές εβδομάδες έχοντας γίνει «ύμνος» για τους απανταχού ερωτευμένους.

Ο Μηδενιστής σε κάθε του Iive απογειώνει την διασκέδαση αφου φημίζεται εξαιρετικά για τον τρόπο  επικοινωνίας που αναπτύσσει με το κοινό, ιδιαίτερα το γυναικείο,  αφού στην τελευταία του εμφάνιση στο Fabric αρκετές θαυμάστριες φώναζαν διαρκώς το όνομα του ενώ χόρευαν μέχρι το πρωί για τα μάτια του και μόνο.

Όσο για την Demy άκρως ανανεωμένη μετά και την επανέκδοση του dance hit της με το οποίο την γνωρίσαμε «Κοιτάω μπροστά» παραμένει απολαυστική σε κάθε της κίνηση στην σκηνή.

Το ραντεβού δίνεται την ημερα της τελετής έναρξης του Καρναβαλιού στις 21 Ιανουαρίου σε ένα live που δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Δείτε επίσης τα 2 φωτογραφικά άλμπουμ από την προηγούμενη εμφάνιση τους στην Πάτρα:

Midenistis Live @ Fabric Club Part I 21-10-11

Midenistis Live @ Fabric Club Part II 21-10-11