Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό και με το καλημέρα και μετά από μια ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για τα κιλά του, ο ηθοποιός εξήγησε πόσο πολύ έχει αλλάξει η ζωή του τα τελευταία δύο χρόνια. Χαρακτηριστική ήταν, σε διάφορα σημεία της κουβέντας, η έκπληξη και η απορία των δύο παρουσιαστών.

«Νηστεύω. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προηγούμενος τρόπος ζωής είχε κουράσει την ψυχή μου, με βοήθησε η πανδημία. Ήρθα πιο κοντά στη θρησκεία. Έζησα ένα πραγματικό γεγονός στον ξύπνιο μου. Πρέπει να πιστέψεις πάρα πολύ χωρίς αμφιβολίες. Η αμφιβολία σε γυρίζει στον υλισμό.

Έχω κάνει πράγματα αξιόποινα στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη. Και γυναίκες έχω εκμεταλλευτεί, και φιλίες μου, και εργοδότες μου, και συναδέλφους μου. Βία να πλακωθούμε στο ξύλο με άντρες, ναι, έχω ζήσει. Με γυναίκες όχι», είπε αρχικά ο Κώστας Αποστολάκης.

«Η σχέση μας με το παιδί μου και την Αμέλια είναι καλύτερα από ποτέ. Με την Αμέλια η σχέση μας δεν ήταν πολύ καλή, από δική μου υπαιτιότητα», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αποστολάκης και αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και πήρε την απόφαση να αλλάξει:

«Γονάτισα 20 λεπτά και προσευχόμουν με κλάματα, έγινε ένα κρακ μέσα μου και από εκείνη τη μέρα μέχρι τώρα που σας μιλάω είμαι τελείως άλλος άνθρωπος».

«Ο έρωτας είναι ένα εγωιστικό συναίσθημα που δημιουργεί εξάρτηση, είναι καλύτερα να το αποφεύγει ο άνθρωπος. Εγώ δεν παίρνω πρωτοβουλίες αυτή τη στιγμή, θα ολοκληρωθεί όπως μου δοθεί. Σε τι διαφέρει ο έρωτας από τα ναρκωτικά; Θες να ψάξεις παγκοσμίως να δεις πόσους έχει σκοτώσει ο έρωτας;», ρώτησε ο ηθοποιός τους παρουσιαστές.